marți, 12 mai 2015

Tu ai ajutat anul asta?

Statul suntem noi, eu, tu, vecinii tai si cei care pe care ii vezi zi de zi.
Daca poti face ceva bun, atunci fa-o ! 

E asa greu sa suni contabilul si sa ii spui ce iti doresti?
Ti-e lene sa te implici in viitorul generatiei umatoare ?
Daca tu nu te implici, de ce ceri altora sa o faca?

Din impozitul nostru pe venit se construieste si se aloca fonduri pentru dezvoltarea tarii.

Avem posibilitatea potrivit legii ca 2% din profit sa ii redirectionam acolo unde chiar am dori sa vedem ceva rezultate.

De ce eu ? Statul ce face?

 Pai daca pot, ii dau direct acolo unde vreau, statul isi face prioritati macro, dar daca poti, atunci ajuta-l sa ii cheltuie acolo unde e crezi ca e mai bine.
Adevarat ca statul ar trebui sa stie ca cel mai mult trebuie investit in viitor, in viitoarele generatii , poate el a uitat, fa-o tu prin cheltuirea a 2% in maternitati  cu dotari pentru acest mileniu.Organizatia Salvati Copiii Romania desfasoara pana pe 25 mai campania de redirectionare 2% din impozitul pe venit corespunzator anului 2014 pentru dotarea maternitatilor din Romania.
Gasiti pe http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006 date despre cum puteti sa o faceti.


Completeaza forrmularul 230 daca ai avut venituri numai din salariu sau formularul 200 daca ai avut si alte venituri si trimite-l la Administratia Financiara de care apartii pana pe 25 mai 2015.
Aceasta suma nu este o sponsorizare sau o donatie privata ci doar ghideaza banii tai din impozit de la stat spre ce iti propui.

Realizari Organizatia Salvati Copii :


Până în prezent, Salvaţi Copiii a dotat 54 maternităţi şi secţii de nou-născuţidin Bucureşti şi din ţară şi a dezvoltat programe de educaţie parentală pentru părinţi şi copiii acestora din comunităţi defavorizate. Suma investită până în prezent provine din fondurile colectate anii trecuţi din campania 2%, susţinerea companiilor şi a persoanelor fizice.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu