duminică, 9 august 2015

Pauza pentru cafea

N-am scris nimic, viata m-a ocupat in intregime, nu am gasit timp .


Imagine Pixabay-nici cafeaua nu mai e ce era odata

Multe poti vedea si auzi intr-o zi iar daca ziua aceea e si calduroasa cu atat mai mult.

Prima observatie legata de caldura e pentru barbati.

Daca pana acum era la moda *trenicu* oriunde si cu orice ocazie, acum tricoul si blugii fac acest lucru.
Insa mi-e greu sa inteleg cum poti rezista pe aceste zile caniculare in tinutele astea practice care nu se potivesc deloc.
S-a inventat de mult timp panza simpla si panza de in. Mi se pare mult mai potrivit un pantalon de in,racoros si o camasa de panza, ambele nu stau lipite de corp, lasa aerul sa circule si confortul termic se instaleaza.
Am vazut zilele astea un specimen fara inhibitii, care, asteptand la un rand, s-a dezbracat ca de cand va spun si s-a sters cu tricoul bine bine pe frunte, dupa urechi, nu mai stiu pe unde, dupa care s-a imbracat la loc, ca si cand nimic nu s-a intamplat. Sconcsii au fost creati ca sa stim care ar fi culmea mirosului ...

Un aspect deloc de neglijat pentru zilele cu multe grade e si ceea ce mancam. Daca ai bagat la ghiozdan o friptura plus ce ai mai gasit prin bucatarie, eventual caldute ca asa e bine sa mananci vara, afla ca toate astea degaja caldura in procesul de digerare si o sa transipiri maxim, de asta mancam porcul la Craciun, . Incearca mai bine mancaruri mai aerisite, salate, etc.

Zilele trec si vin iar iernile noastre consumatoare de bani pe facturi.
E bine inca, chiar daca e cald, imi place vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu